Aktuális tanév eseményei

Iskolai ünnepi műsor

A 7.b segítségével emlékeztünk az 1956-ban történtekre. A műsort összeállította ill. betanította: Veverka Tamás, Ács Viktória és Kópicz József. Képek

Mecseki Láthatatlanok

Hetedikeseink képviselték iskolánkat a Mecseki Láthatatlanok élményjátékon. Képek

 

 

 

 

 

 

 

Erdei iskola

Több mint 10 éve, hogy első alkalommal látogatott el kenderföldi hatodik osztály az árpádtetői Erdészeti Erdei Iskolába. Azóta is hozzá tartozik a hatodik évfolyam őszi programjaihoz a játékos ismeretszerzés a Mókus Suli oktatói segítségével. Ezúttal az erdőgazdálkodásról (is) tanultak a 6.b, majd a 6.a tanulói Adri nénitől és Betti nénitől.

Fotók

 

 

Diákcsere

Szeptember utolsó és október első hetében 17 hetedik-nyolcadikosunk Németországban tökéletesíthette némettudását. Élménybeszámoló hamarosan.

 

Hegyifutás verseny

Iskolánk tanulói remekül szerepeltek a Kodály Zoltán Ének-zenei Katolikus Általános Iskola által megrendezett hegyifutás versenyen, így a legtöbb érmet szerző iskolaként hozzánk kerülhetett a Hegyifutás Kupa. Gratulálunk a kenderföldi csapatnak!


Lányok:
II. korcsoport: 1. Storcz Dorina, 2. Tolsztih Natasa, 4. Hárp Dalma
III. korcsoport: 1. Kujbus Regina, 2. Jankovics Hanna, 3. Nagy Csilla
IV. korcsoport: 1. Szűcs Ramóna, 2. Ágoston Emőke Kitti, 5. Hordós Fatima

Fiúk:
II. korcsoport: 1. Góman Adrián, 5. Sipos Zoltán, 6. Szappanos Armand
III. korcsoport: 3. Kardos Renátó, 5. Hordós Rajmund, 6. Kópicz Balázs
IV. korcsoport: 3. Ágoston Ákos Zsolt, 5. Kustos Roland

Fotók   Videó

 

 

Alsós nemzetiségi kirándulás

Iskolánkban több évtizedes hagyomány a harmadik-negyedikes, német nemzetiségi képzésben részt vevő tanulók őszi kirándulása. Szeptember 12-én Geresdlak volt az úti cél. Csoportjaink képzeletbeli időutazáson vehettek részt a tájház, a Babaház, a kendő-, falvédő-, ill.  hangszerkiállítás és a mézeskalácsfalu felfedezése közben. 

Képek